Web Analytics Made Easy - Statcounter

وین - ایرنا - سفیر جمهوری اسلامی ایران در مراسم جشن تاسیس سرفصل های ایران شناسی دانشگاه وین گفت: احیای سنت آموزش زبان فارسی و مطالعات ایرانی یکی از دستاوردهای فصل جدید روابط دانشگاهی دو کشور ایران و اتریش است.

به گزارش ایرنا، عبادالله مولایی چهارشنبه شب در مراسم تاسیس سرفصلهای ایران شناسی در دانشگاه وین ضمن تبریک آغاز مجدد آموزش زبان فارسی و فرهنگ، ادبیات و تاریخ ایران در دانشگاه معتبر وین به همه دوستداران روابط فرهنگی ایران و اتریش، شرکت در این رویداد باشکوه دانشگاهی و فرهنگی را لحظه ای به یادماندنی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مولایی افزود: تاریخ روابط دوستانه ایران و اتریش نقطه عطف های خاطره انگیز فراوانی داشته و فهرست دانشوران و چهره های علمی و فرهنگی ایرانی و اتریشی نقش آفرین در این زمینه بسیار طولانی بوده است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش خاطرنشان کرد: دانشگاه وین از مهم ترین دانشگاه های اروپایی است که از دیرباز از سنت آموزش زبان فارسی برخوردار بوده و احیای این سنت یکی از دستاوردهای فصل جدید روابط دانشگاهی دو کشور به شمار می آید که در دو سال گذشته مقدمات آن به خوبی فراهم شده است.
مولایی افزود: تردیدی نیست که همکاری های فرهنگی و دانشگاهی وجه بارز مناسبات ایران و اتریش را تشکیل می دهد و فضای مساعد حاکم بر روابط دو کشور که گفتگو کلیدواژه دائمی آن به شمار می آید، حاصل همین تعاملات فرهنگی و علمی و دانشگاهی دیرین و فهم مشترک و احترام متقابل ناشی از آن بوده است.
سفیر ایران در پایان اظهاراتش ضمن تشکر از همه دست اندرکاران این دوره آموزشی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان علاقمند و مشتاق این دوره، آمادگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش را برای مساعدت و همکاری در این زمینه اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، جشن تاسیس سرفصلهای ایران شناسی در دانشگاه وین چهارشنبه شب با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران، محمدرضا وصفی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در وین و همچنین شماری از مسئولین دپارتمان های مختلف دانشگاه وین، اساتید زبان فارسی و ایران شناسی اتریشی و جمع قابل توجهی از دانشجویان ایرانی و اتریشی در دانشگاه وین برگزار شد.
در این مراسم پروفسور 'برت فراگنر' ، دکتر 'کارلهاینز مورت' و دکتر 'فلوریان شوارتس' از اساتید زبان فارسی و ایران شناسی توضیحاتی درباره زیان فارسی، تاریخ و فرهنگ ایران و اهمیت راه اندازی مجدد دروس مطالعات ایرانی بیان کردند.
دانشگاه وین از ترم زمستان جاری آموزش دروس ایران شناسی را نیز علاوه بر آموزش زبان فارسی مجددا آغاز کرد و انتظار می رود با استقبال دانشجویان در آینده ای نزدیک جایگاه آموزش زبان فارسی و مطالعات ایرانی در این دانشگاه ارتقاء یابد.
شبد**اروپام**1078** 1379
خبرنگار: بابک جعفری** انتشار دهنده: هادی افتخاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۳۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان

ایمانی پور به منظور توسعه روابط فرهنگی، آموزشی، علمی و هنری بین ایران و ارمنستان، راهی این کشور شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سفارت کشورمان در ایروان، در سفری رسمی به دعوت ژانا آندریاسیان وزیر آموزش، علوم، فرهنگ و ورزش ارمنستان، محمد مهدی ایمانی پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به منظور توسعه روابط فرهنگی، آموزشی، علمی و هنری بین دو کشور، راهی ارمنستان شد.

ایمانی پور از یکی از مدارس شهر ایروان که در آن زبان فارسی به دانش آموزان مقاطع مختلف تدریس می‌شد، بازدید کرد.

وی در جریان این بازدید، از روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان ابراز خرسندی و از مقامات دولتی، مسئولان مدرسه و آموزگاران آن تقدیر و تشکر کرد.

ایمانی‌ پور با حضور در وزارت امور خارجه ارمنستان به همراه سفیر کشورمان با معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و گفتگو کرد.

واکنش سفیر ایران به توافقات ارمنستان و جمهوری آذربایجان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا