Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@17:17:11 GMT

رونمایی از پنج اثر شیعی در اتریش+عکس

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۹۱۹۶

رونمایی از پنج اثر شیعی در اتریش+عکس

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اسلامی امام علی(ع) وین؛ این پنج اثر که تألیف پروفسور حمید کثیری استاد مطالعات اسلامی دانشگاه وین است، روز جمعه(21 اردیبهشت‌ماه) در نشست «انسان آینده و آینده انسان» با کیک تولد این آثار در رایزنی فرهنگی ایران در وین رونمایی شد. این نشست به همت آکادمی آموزشی پژوهشی ایمان وین و همکاری مرکز اسلامی امام علی(ع) وین و با حضور اندیشمندان مسلمان و مسیحی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزار کنندگان نشست، آن را در دو بخش طراحی کرده بودند؛ در ابتدا شرکت‌کنندگان از سخنرانی اندیشمندان حاضر درباره موضوع نشست یعنی «آینده انسان و انسان آینده» اهمیت منجی‌باوری در  اسلام و مسیحیت به سه زبان انگلیسی، فارسی و آلمانی بهره بردند و در بخش دوم از آخرین آثار پروفسور حمید کثیری استاد مطالعات اسلامی دانشگاه وین در حوزه شیعه‌شناسی به زبان آلمانی رونمایی شد.

در بخش نخست، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، حجت الاسلام و المسلمین غضنفری سخنرانی کوتاهی درباره انسان کامل و شخصیت منجی موعود در اسلام به زبان انگلیسی ایراد کرد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

سپس حجت الاسلام محسن زاده، رئیس آکادمی آموزشی پژوهشی ایمان وین به زبان فارسی درباره موضوع انتظار و اهمیت آن از منظر متفکران غربی سخنرانی کرد. سخنران سوم پروفسور حمید کثیری بود که به زبان آلمانی درباره مفهوم مهدویت و منجی باوری اسلامی به سخنرانی پرداخت.

سخنران پایانی این نشست علمی پروفسور بشته از متفکران مسیحی و اساتید برجسته دانشگاه وین بودند که به زبان آلمانی درباره اهمیت آینده انسان و نجات نهایی و نیز جایگاه این آموزه در مسیحیت سخنرانی کرد.

در بخش دوم مراسم از آخرین آثار پروفسور حمید کثیری در حوزه شیعه‌شناسی رونمایی شد و نشست با پرسش‌های شرکت‌کنندگان و پاسخ‌های نویسنده درباره آثار رونمایی شده به پایان رسید.

در پایان این نشست به همت رایزنی ایران در وین از شرکت‌کنندگان پذیرایی و کتب رونمایی شده به علاقمندان اهدا شد.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن بین الملل ایکنا رونمایی اتریش مسیحیان قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود

ایسنا/زنجان امام جمعه سلطانیه گفت: امام صادق (ع) هم مجاهد و امام جهاد تبیین بود و هم مجاهدانی را در عرصه‌های مختلف تربیت کرد.

حجت‌الاسلام سیدعمران حسینی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)، بیان کرد: این امام والامقام در مدت ۳۴ سال امامت خود با پنج طاغوت بنی عباس معاصر بود، بنی عباس از امویان هم ظالم‌تر بودند و با این وجود، ایشان در برابر ظالمان ایستاد، مقاومت کرد و تسلیم نشد.

وی با بیان اینکه رویکرد راهبری اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امام صادق (ع) در دوران ۳۴ ساله امامت، راهبرد جهاد تبیین بود، اظهار کرد: ایشان در میدان مبارزه با همه جریانات فکری به مخالفت برخاست تا عقاید باطل را بکوبند و اندیشه‌های منحرف را اصلاح کنند.

وی با توضیح اینکه همه تلاش امام صادق (ع) این بود که عقاید ناب اسلامی را به تشنگان حقیقت هدیه کنند، افزود: حق و باطل همیشه بوده و جهاد با دشمن همیشگی است و این جهاد یک زمان با شمشیر است و یک زمان با زبان که همان جهاد تبیین است.

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه هدفی که امام حسین (ع) با شمشیر دنبال آن بود، امام صادق (ع) با بیان و زبان و قلم انجام داد و مانند امام حسین (ع) علاوه بر اینکه با ظالمان و ستمگران مبارزه کرد با ملحدان و منحرفان به مبارزه پرداخت، گفت: امام صادق (ع) هم مجاهد و امام جهاد تبیین بود و هم مجاهدانی در عرصه‌های مختلف تربیت کرد.

او با اشاره به مسائل فرهنگی در زمان امام صادق (ع) اضافه کرد: توسعه تشیع و حفظ جامعه شیعه از آسیب‌ها، نظام‌مند شدن عقاید، باورها و مفاهیم شیعی، شکل‌گیری تشکیلات سیاسی - عقیدتی و تداوم آن در قالب وکالت، شکل‌گیری و پویایی فقه شیعی از جمله اقدامات حضرت در آن زمان بود و امام صادق (ع) در مدت ۳۴ سال امامت پر برکت خویش، نقش شایسته‌ای در گسترش فرهنگ حیاتبخش اسلام داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسمی: ستاره اتریش یورو را از دست داد
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • بزرگداشت نیمای آواز ایرانی در چهل و ششمین نشست «آیین آواز»
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • چهره زن نئاندرتال ۷۵هزار ساله رونمایی شد (+عکس)
  • رجز خوانی رژیم صهیونیستی در آستانه نشست قاهره
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود
  • دلیل واقعی پاسخ منفی رانگنیک به بایرن چه بود
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری