Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@18:36:28 GMT

ویزای جستجوی کار آلمان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۵۴۳۳

ویزای کاری عبارتست از مجوزی که دولت یک کشور به شهروند کشوری دیگر می دهد تا بصورت قانونی وارد خاک آن شده و در آنجا مشغول به کار گردد. ویزای کاری با توجه به شرایط و ماهیت کار، انواع گوناگونی دارد و به تبع آن، شرایط و مدت اقامت دارنده آن ویزا نیز متفاوت خواهد بود.

یکی از انواع آن، ویزایی تحت عنوان ویزای جستجوی کار است که زمینه را برای کاریابی و اشتغال نیروهای ماهر و متخصص خارجی فراهم می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به موجب این روش، برخی کشورهای معدود و انگشت شمار مانند آلمان و اتریش که از ظرفیت اقتصادی و کاری بالایی برخوردارند، این فرصت را برای افراد واجدالشرایط به وجود آورده اند که شخصا بتوانند وارد خاک آنها شده و کارفرمایی بیابند.

افراد می توانند با دریافت این ویزا که موسوم به ویزای جستجوی کار (Job Seeker) است، وارد آلمان و یا اتریش شده و به مدت شش ماه فرصت خواهند داشت که بدنبال کار بگردند و بتوانند در این مدت، کارفرمایی بومی بیابند و با او قرارداد کاری امضا کنند.

در صورت موفقیت می توانند ویزای کاری این کشورها را دریافت کرده و با آن به کار و زندگی در این کشور مشغول گردند. به یاد داشته باشید که ویزای جستجوی کار، درواقع نوعی ویزای کاری نیست بلکه صرفا فرصتی برای دریافت ویزای کاری می باشد.

 

ویزای جستجوی کار آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان مبتنی بر صلاحیت و دارا بودن حد نصاب است. چهار فاکتور سن، تحصیلات، سابقه کاری مرتبط با تحصیلات و مدرک زبان، چهار فاکتور احراز صلاحیت هستند که برای هریک از آن ها حد نصابی تعریف شده است.

از نظر سن و سال، متقاضی باید کمتر از 40 سال سن داشته باشد. از نظر تحصیلات، متقاضی باید حداقل مدرک کارشناسی داشته باشد. از نظر سابقه کاری، متقاضی باید حداقل سه سال سابقه کاری مرتبط با تحصیلاتش داشته باشد و نهایتا از نظر زبان نیز اجمالا آشنایی به زبان آلمانی در سطح B1 داشته باشد.

در مورد دانش زبان آلمانی لازم به توضیح است که به هنگام مراجعه به سفارت آلمان و ارائه درخواست، از وی مدرک زبان خواسته نمی شود ولی لازم است که در حد مکالمه و مفاهمه عادی، به زبان آلمانی آگاهی داشته باشد. افیسر به هنگام مصاحبه ممکن است به زبان آلمانی چند سوال ساده از او درباره خودش و هدفش از اخذ ویزای جستجوی کار در آلمان بپرسد، و پاسخی که او به زبان آلمانی می دهد، بیانگر دانش زبان او خواهد بود.

آلمان به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا و عضو کشورهای منطقه شینگن، این فرصت استثنایی را به شما می دهد که با گرفتن ویزای کار، اقامت اروپا را بدست آورده و بتوانید در حوزه اتحادیه آزادانه سفر و به راحتی کار کنید.

 

ویزای جستجوی کار اتریش

ویزای جستجوی کار اتریش یک شباهت کلی و یک تفاوتی کلی با ویزای جستجوی کار آلمان دارد. شباهت آن، این است که همان چهار فاکتور سن، تحصیلات، سابقه کاری مرتبط با تحصیلات و نیز مدرک زبان، عوامل تعیین کننده صلاحیت فرد برای دریافت این نوع ویزا هستند.

و اما تفاوت آن نیز این است که ویزای جستجوی کار اتریش مبتنی بر سیستم امتیاز بندی است. فرد متقاضی بر اساس این فاکتورها ارزیابی می شود و در هر مورد، امتیازی را متناسب با سطحی که در آن قرار دارد به دست می آورد. مثلا افراد تا 35 سال سن، حداکثر امتیاز در بخش سن را به دست می آورند در حالی که افراد بین 35 تا 40 سال امتیازی کمتر و افراد 40 تا 45 سال کمترین امتیاز را به دست می آورند و افراد بالای 45 سال نیز اساسا دارای صلاحیت نمی باشند. و یا مثلا افراد دارای مدرک تحصیلی دکترا، بیشترین امتیاز بخش مربوط به تحصیلات را به دست می آورند و سپس کارشناسی ارشد و بعد از آن نیز کارشناسی. در بخش سابقه کاری نیز با توجه به سنوات کاری و در بخش زبان نیز با توجه به سطحی از زبان آلمانی که مدرک آن را دارند، نمره ای را متناسب با آنها به دست می آورند.

نهایتا اگر متقاضی بتواند مجموعا حداقل 70 امتیاز از سقف 100 امتیاز را به دست آورد، واجد صلاحیت دریافت این ویزا خواهد بود. اکنون می تواند طی یک وقت ملاقات قبلی به سفارت اتریش مراجعه نموده و با ارائه کلیه مدارک لازمه، درخواست ویزای جستجوی کار اتریش را دهد.

 

مشاغل مورد نیاز آلمان

افرادی که در پی جستجوی کار در آلمان و اخذ ویزای آن هستند لازم است پیش تر، بررسی گسترده و ارزیابی درستی درباره مشاغل مورد نیاز آلمان و بازار کار این کشور داشته باشند. گرچه صدور ویزای جستجوی کار در آلمان، محدود به رشته های خاصی نیست ولی در عین حال، واقعیت آن است که برای همه رشته ها نیز بازار کار وجود ندارد. البته بهتر و دقیق تر آن است که بگوئیم برای همه رشته ها، شرایط یکسانی وجود ندارد.

آلمان به عنوان یکی از قطب های اقتصادی دنیا، بیش از هر چیز به نیروهای ماهر و متخصص در زمینه های فنی و مهندسی نیازمند است و تجربه نشان داده که افراد جویای کار در این زمینه ها، بسیار بیشتر از سایرین موفق بوده اند. در بین رشته های فنی و مهندسی نیز گروه آی.تی، گروه برق و گروه مکانیک دارای برترین جایگاه در این زمینه بوده و به عنوان پر تقاضاترین رشته ها شناخته می شوند.

کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده اند تا با تجربه خویش، افرادی که به دنبال کار در کشورهای آلمان و اتریش هستند را راهنمایی و همراهی نمایند.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویزای کاری ویزای آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه تلاشها برای یافتن فرد غرق شده در نازلوی چای

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  تا این لحظه جمعیت هلال احمر استان با بهره گیری از توان  ۳۰ تن از کارکنان  و ۲۱   امدادگر و نجاتگر داوطلب همچنین۴۵ ثوب جلیقه نجات،۶ عددحلقه نجات،۳ بویه، طناب کوهستان، کارابین های مختلف و۴ قلاده سگ‌ جستجو،عملیات جستجوی مفقودی را ادامه می دهد..

در مدت جستجو  ۶ خودروی کمک دار سبک و‌۵ سواری نیز از طرف هلال احمر استان بکارگیری شده است.

جمعیت  هلال احمر استان در مدت یک هفته گذشته  برای جستجوی مغروق مفقودی  شمن تشکیل تیمهای امدادی از ظرفیت

سایر دستگاههای اجرایی (مدیریت بحران فرمانداری، بخشداری، آتش نشانی، نیروی انتظامی) و مردم محلی و ریش سفیدان منطقه بهره برده است.

 در عملیات جستجو که هر روز از ساعت شش صبح تا پاسی از شب ادامه دارد ،  سازمان آب منطقه ای با   ۱ دستگاه قایق به همراه ۴ نیروی فنی- خودروی پیکاب و یک بیل مکانیکی با خودروی کمرشکن و همچنین  یک تیم 4نفره از شناگران ماهر نیز شمارکت داشته است.  

از سوی دیگر همچنین  از ظرفیت  تیم های امداد و نجات و غواصی سازمان آتش نشانی ارومیه با بهره گیری ۱۳ دستگاه خودرو سبک و سنگین و همچنین چهل نفر آتش نشان ماهر متشکل از تیم امداد و نجات ایستگاه های یک و شش و تیم غواصی به همراه  بهره مندی از یک غواص ماهر آبهای خروشان برای جستجوی فرد گمشده استفاده شده است.

روز جمعه  هفتم اردیبهشت  دو جوان ۳۳ ساله و ۳۴ ساله در رودخانه نازلو چای ارومیه غرق شدند که پیکر بی جان یکی از آنها روز یکشنبه از آب بیرون کشیده شد.

دیگر خبرها

  • عملیات جستجوی جنازه جوان غرق شده شوشی ادامه دارد
  • عملیات جستجوی یسنا از دید کایت‌سواری که او را پیدا کرد (فیلم)
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • شرم‌آورترین جستجوی سرمربی در تاریخ بایرن!
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • ادامه تلاشها برای یافتن فرد غرق شده در نازلوی چای
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید
  • در روز‌های جستجوی یسنا چه گذشت؟
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا